Ha partneremnek genitalis herpesze lett miattam, az ok az ongyilkossagra?
A baratnomnek atadtam az ajakherpeszemet, de fogalmam se volt arrol, hogy az ajakherpeszt megkaphatja odalent is...
Szerintetek is inkabb oljem meg magam?
Konyorgom, hogy csak normalis valaszokat adjatok, szidjatok nyugodtan,de csak normalis, elegge kivagyok igy is. Koszonom
Első vagyok.
Lehet, hogy bunkónak tűnt a válaszom, de gondolkozz el. Neki attól nem lenne jobb, csak sokkal sokkal rosszabb. És igaz, hogy nem lehet gyógyítani a herpeszt, de a tüneteket meg lehet szüntetni, és vissza lehet szorítani. Nekem 4 éves koromtól minden évben 1x legalább, de volt mikor többször is volt herpesz a számon. És most már lassan 4 éve, hogy egyáltalán nem jött ki. Olvassatok utána, hogy mivel lehet kordában tartani, de biztos az orvosok is el fogják mondani. Erősíteni kell az immunrendszerét, sok vitamin stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!