Mit lehet tenni ebben a melegben, ha az ember eors fajfajassal kuzkodik? Bent vagyok a huvos szobaban, fajdalomcsillapitot mar vettem be, megsem enyhul a fejfajas. Valami tip amitol elmulhatna?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 18:09
1/6 A kérdező kommentje:
eros*
fejfajas*
tipp*
kerlek ne haragudjatok,nagyon gyorsan gepeltem be a szoveget;)
es elore is koszonom a valaszokat:)
2009. júl. 15. 18:10
2/6 anonim válasza:
Mennyit ittál ma? (úgy értem folyadékot...:)) Nekem tegnap este nagyon fájt a fejem és rájöttem, hogy alig ittam. Megittam vagy fél liter vizet és rögtön jobb lett. Ilyen hőségben a 3 liter minimum még benn is, lehetőleg víz vagy tea, szóval nem valami cukros lötty.
3/6 A kérdező kommentje:
Folyadekot szerintem eleget vittem be a szervezetembe...ittam eleg sok vizet+ ettem sok dinnyet is tegnap...annyira kellemetlen,hogy nem mulik a fajdalom mar lassan 2 napja...
2009. júl. 15. 18:26
4/6 anonim válasza:
Anyukámnak is fájt a feje két napig, pedig sok vizet iszik(min. 3 liter naponta), de aztán elkezdett esni az eső és már el is múlt a fejfájása. :)
Szerintem a nagy hőségtől is lehet.
5/6 anonim válasza:
Szia!
Hát ez elég kelletlen. A párom is úgy jött haza melóból, hogy majd szét szakadt a feje. Próbáltál már homeopátiás szereket? Próbáld ki, nagyon dicsérik. Megpróbálkozhatsz még egy kellemes langyos zuhannyal, vagy hideg borogatással a homlokodra, tartódra, csuklódra.
Jobbulást!
6/6 anonim válasza:
Sztem migréned van, ilyenkor a közepes erősségű fejfájáscsillapítók szinte semmit nem érnek. próbáld ki az advil ultra fortét, az hat valamit, legalábbis nálam ez az egyetlen segít a vény nélküli szerekből, ha migrénem van. ezenkívül borogasd magad fagyos törölközővel. tegyél be egy nedves törölközőt a mélyhűtőbe kb 5 percre, hogy fagyos legyen, de ne betonra fagyjon. ez azért jó, mert lassabban melegszik át borogatás közben, mintha csak simán bevizezted volna. nekem ez mindig beválik. legjobb, ha 2őt váltogatsz, mialatt az egyikkel borogatod magad, a másik a mélyhűtőben fagyogat, és cserélgeted őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!