Ez lehet idegi eredetü?
Figyelt kérdés
ideges tipus vagyok :S
Néha oylat érzek hogy mintha a torkomban dobanna egy nagyot a pulzusom ..
2012. júl. 20. 22:18
1/6 anonim válasza:
Ez abszolút idegi eredetű. Magne B6 és lefekvés előtt citromfű tea. Na meg sport!
2/6 A kérdező kommentje:
hát mozgáshiány életmód, ha már valami megterhelőt csinálok egyből érzem, ha megszokom a mozgást, és nyugodt életet fogok élni elmúlik?
2012. júl. 20. 22:23
3/6 mr. versace válasza:
IGEN EZ IDEGI ALAPON VAN A DEPRESSZIO EGGYIK TÜNETE NEKEM IS VOLT ILYEN ERZES EN DEPRESSZIOS VAGYOK MEG FESZÜLTSÉG IDEGESSÉG REMEGÉS ALVÁSZAVAROK FEJFÁJÁS ROSSZ HANGULAT STB
4/6 A kérdező kommentje:
és miért jelentkezik akkor mikor pl valamit kezdek mozogni pl tornázok? eddig sosem tornáztam meg nem mozogtam semmit csak idegeskedtem :/ érdekes de van hogy nyugalomban is előjön....meg oan érzésem is volt már h kihagy egyet a szivverésem :/ próbálok tenni ellene am nem vaagyok depressziós
2012. júl. 20. 22:49
5/6 anonim válasza:
idegesség miatt van.
levendula,jázmin vagy citromfű tea! ezeknek még az ízük is egész jó
6/6 mr. versace válasza:
a depresszionak nincs elöjele akarmikor érezheted voltam én is igy full nyugodt voltam utanna meg remeget a kezem labam ramtört idegesség félelem.beszedtem a nyugtatót és utanna elmult pl.éjelente volt ojan hogy nem tudtam aludni fent voltam éjjel 2óráig.és 6ra jarok dolgozni izadtam utanna meg szaraz volt a hatam meg csomót éreztem a torkomba nyeltem és nem fájt a torkom vagy hogy hirtelen szómorúsag tört ram én megertelek sokan azt mondjak hiszti meg beképzeli az ember de ha ök éreznék ezeket kivancsi lennék mit montanának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!