Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért jön rám sokszor a...

Miért jön rám sokszor a sírhatnék?

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy hogy ha valaki leszid, akkor nagyon sírhatnékom van, sokszor be is megyek a fürdőbe vagy valahova hogy el múljon. Van úgy hogy ha a barátom is mond valamit, amiből azt hiszem hogy rossz lesz akkor is így vagyok vele. Meg az a baj, hogy nem bírok sokszor kiállni a saját igazamért, mert mindíg ez van ilyen helyzetekben. Mit csináljak hogy ne érzékenyüljek el vagy ne sírjak ilyen helyzetekben.
2012. júl. 17. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
én fiú létemre vagyok ilyen, ha valaki kioktat, vagy durvábban leszid, ilyenkor egyszerűen ütök(persze nem őt, hanem valami tárgyat)... kivéve ha nő szid, akkor némán tűrök és később verek szét valamit ha már ő nincs ott, ez megnyugtat
2012. júl. 17. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Hát ti így vezetitek le a feszültséget!

Én is olyan voltam,hogy gyakran elsírtam magam,

jó az az igazság,hogy még most is de joggal,na az a lényeg,hogy már vissza tudom tartani a sírást a mi eddig még ne ment,de nem mindig jó,mert amikor jól esne,hogy kisírjam magam akkor is vissza tartom a sírást de néha már akaratom ellenére is.

Én azt mondom kedves kérdező,de az első válaszolónak is,hogy találjatok ki valamit ami egyben megnyugtat és ellazít,amivel letudjátok vezetni a feszültséget,de persze nem arra gondolok,hogy minden tárgyat üssetek szét,törjétek össze,

valami olyasmire gondoltam mint

a sport, zene,rajzolás,varrás,főzés,stb.... valami ami megnyugtat!

2012. júl. 17. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!