Fejbőröm egy része fáj, olyan mintha ellenne égve Sokszor szúrás is megy bele. Miért?
Figyelt kérdés
25/ F éves vagyok. Sokszor előfordult már ez egyébként.
És mindig hol a jobb fele vagy a bal fele a fejemnek.
Hozzá nyúlni alig tudok mert mintha ellenne égve és szúrás jön a fejembe.
Napra nem mentem, szóval ez ki van zárva.
Másnak is előfordult ilyen ?
2012. júl. 6. 16:32
1/3 anonim válasza:
Szia, 18/L vagyok és kb fél éve nekem is volt ilyen, elmentem bőrgyógyászhoz. Nekem semmilyen külső jel nem volt, csak szúrt amikor hozzáértem, adott rá gyógyszert, sajnos már nem emlékszem mi volt az, de azt mondta a stressztől van ez. (és akkor valóban voltak veszekedések a magánéletemben) És ilyenkor a fájdalom ott jelentkezik ahol a stressz által zavart ideg az agyhoz kapcsolódik. Nem tudom ért-e valami stressz mostanában, de ha nem, fordulj orvoshoz! :) remélem segítettem.
2/3 TEHessa válasza:
Lehet hogy a vérkeringéssel van valami. De ez csak egy tipp.
3/3 A kérdező kommentje:
hát igen, ért elég sok stressz mostanában.
Köszi a válaszokat.
2012. júl. 8. 14:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!