Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nagy baj, hogy nekem csak 3-4...

Nagy baj, hogy nekem csak 3-4 naponta van székletem? 20 éves vagyok, de ez kis korom óta így van már.

Figyelt kérdés

2012. júl. 15. 14:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Azoknak higgy akik szerint nem normális. 7-es válaszolótól jó ötleteket kaptál. Nekem a reggel (éhgyomorra) megivott facsart narancslé is segített, de jó az éhgyomorra megivott langyos víz is, mert beindítja az emésztést. Étkezések előtt 20 perccel sem árt meginni 1 pohár vizet, szintén az emésztés javításáért.

Volt ismerősöm aki nem foglalkozott hasonló problémájával, míg egy nap eltört a karja. Akkor derült ki, hogy vastagbél rákja van, csontáttéttel. Még 40 éves sem volt amikor meghalt.:(( Ilyen is van. Ne vedd félvállról.

2012. júl. 20. 18:59
 12/16 anonim ***** válasza:

"szia nem vészes nekem is ilyen problémám volt de a doki mondta hogy vegyek egy"

Igen igen. Nem vészes, de a doki mégis azt mondta, hogy az. Ennél kell több is?

De kérdezz bátran valamilyen marhaságot. Rögtön lesz, akinek pont olyanja van, sőt, a nagyapja mégis 200 évig élt.

2012. júl. 21. 12:56
 13/16 anonim válasza:
Na jól van nem kellene okoskodnod nem hazudtam igen is én is jártam így , 4 szívműtétem volt és nem mertem sokat inni mert rögtön vizesedett a szervezete és ez rossz volt az emésztésemre is és volt hogy hetente jobb esetben is 2 X voltam wc-n úgyhogy a helyet hogy engem lehúzol inkább a kérdezőnek próbálj meg segíteni , az almaecet és a méz serkenti a bélműködést de mivel vacak íze van teába kell keverni és igen is nagyon jót tesz a renyhe bélműködésnek
2012. júl. 23. 16:00
 14/16 anonim válasza:
ja igen a másik a nagyapám nem élt 200 évig nem tudom hogy a tiéd meddig élt de ha ebbe tudsz csak belekötni akkor nagyon szegényes a biológiai tudományod XD de ha a tied addig élt akkor legyél rá büszke XD
2012. júl. 23. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Igen, nagy baj. De csak neked az.
2012. júl. 24. 12:30
 16/16 anonim válasza:
ne hallgass a sok baromra aki azt mondja nem gond, napi minimum egynek KELL lennie, ez egészen biztos, kérdezz meg 100 orvost, 100 ezt fogja mondani.. ha több van mint egy az nem gond, de ha kevesebb az igen.. ha csak néha néha marad ki egy-egy nap, amikor nincs az még nem gáz, de ha hosszú időn át rendszeresen akkor vmi baj van!!
2013. júl. 27. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!