BERTALAN11 kérdése:
Az ha magamban beszélek az a magányosság jele?
Figyelt kérdés
2012. júl. 14. 23:26
2/7 anonim válasza:
szerintem meg nem
sokan beszélünk magunkban /magunknak, és nekem speciel van párom (és nem vagyok őrült sem :)
3/7 anonim válasza:
Nem feltétlen. Én sokáig azthittem hogy az pedig voltam iskolai pszichológusnál és ő megmondta hogy nem feltétlen van így, ez az úgynevezett hangos gondolkodás aminek semmi köze pszichés dolgokhoz. Persze vannak olyan emberek akik ezt nem csinálják és vannak akik igen ez egyénfüggő, de nem nagy tragédia.
4/7 anonim válasza:
Én múltkor a virágoknak beszéltem. Meg a macskámnak, kutyumnak szoktam. Sajnos én magányosságomban is beszélek már csak úgy, mert nincs kihez szólni hát elszórakoztatom magam. Na meg amúgy is, a kutya, macska és a növények is élőlények, szeretik ha beszélek hozzájuk. A kutyám amikor tévézek, sokszor benyit hogy halljon valami hangot. A macskám nagyot hall, nem tudom ő neki mennyire számít... Egy kutatás szerint pedig az a növény, akit szeretettel gondoznak és szépeket beszélnek hozzá, szebbek, jobban nőnek. A növények is éreznek - mondjuk ezt eddig is tudtam. :)
5/7 A kérdező kommentje:
oké mert már megijedtem
mert nekem általában ha csak gondolatban gondolom
át a dolgokat akkor általában egy kicsit bénázok benne
de ha mondva ismétlem akkor jobban megy szóval köszi :D
2012. júl. 15. 00:10
6/7 anonim válasza:
én angolul szoktam magamban beszélni, na az milyen? :D
7/7 anonim válasza:
Énis angolul beszélek sokszor magammal XD Engem az felszokott vidítani! :)
Ezt szoktam legtöbbször magamtól kérdezni: Hi Bro!! How You doin?...ez olyan jól hangzik. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!