Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi a baja anyukámnak? Hogyan...

Mi a baja anyukámnak? Hogyan v mivel lehet rajta segíteni? Vmi vitamin?

Figyelt kérdés
Decemberbe nagyon beteg let a gyomra,Fájni szokott a füle is azt úgy örökölte.Mostanába december óta meggyógyult de mindíg fáj a feje iszonyatosan úgy h még ülni se tud és nagyon hányingere szokott lenni ami akkor sem szűnik meg ha elmúlt a fejfájása.Orvoshoz csak hetek múlva tud menni a munka miatt meg nem nagy orvoshoz járós és nem akar kivizsgálásokra menni.Miveltudnánk házilag v gyogyszertárba kapható cuccokkal gyógyítani?ÉS mi lehet a baja?Köszi a válaszokat

2012. júl. 11. 19:20
 1/6 anonim válasza:
Valszeg migrénes én anyukám is az volt de sajnos nem nagyon lehet gyógyítani talán fájdalomcsillapító..
2012. júl. 11. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:

majd a doki megmondja, de kétlem, hogy december óta nem lett volna ideje orvoshoz menni

migréntől kezdve agydaganatig bármi baja lehet, de semmi esetre sem olyasmi, amit valami vény nélküli szar vagy vitamin meggyógyít...húzzon el orvoshoz, mielőtt a mentő vagy a hullaszállító viszi el

2012. júl. 11. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
ja és fülfájást nem lehet örökölni, ha fáj a füle, akkor be van gyulladva - fül-orr gégészeten kikezelik
2012. júl. 11. 19:27
 4/6 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy a "fülfájás" lesz az oka a szédülésének és a hányingerének is! Mielőbb orvos - ez nem játék!!!
2012. júl. 11. 19:52
 5/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló

Roh@dj meg te bunk.!!!!!!Képzeld el h azóta 6 szor volt orvosnál ide oda küldözgették és azt elfelejtettem írni h sújjos vérhiánya van.Hétfőre kapott időpontot a dokitól h mennjen előbb észlény?Agydaganat meg hullaszállító.Szép nemmondom ílyet írsz egy 13 éves gyereknek aki sírvafakad a gép előtt szégyelld magad te romlott áll@t!!!Aki normálisat írt köszönöm előre is :)

Megyünk az orvoshoz 7. jére is cssak nem tudott előbb időpontot adni azért nem akar meghalni természetesen megy orvoshoz

2012. júl. 12. 11:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Ja és tudom i az a migrén nekem is elég sűjos migrénem van máár 5 évesen úgy fájt tőle a fejem mint egy felnőttnek és hánytam minden alkalommal többször is.Kihánytam a gyógyszert is.Mamám is szintén frontérzékeny és migrénes neki is ugyan ez van.DE anyukámnak nem migrénes 40 év alatt moha nem volt az meg ha az lenne már megállapítotték volna az orvosok.
2012. júl. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!