Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Vajon miért erősödnek most...

Vajon miért erősödnek most többeknél a pánik tünetek?

Figyelt kérdés
Itt is nagyon sok kérdésből ez derül ki, én is szenvedek mint a kutya, mi van most?
2012. júl. 10. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:

mert az időjárás kedvez a rosszul léteknek sajnos.

még aki nem is pánikbeteg,az is rosszul van.

2012. júl. 10. 14:53
 2/7 anonim ***** válasza:
én mostanában a teljes deperszonalizációban élek.Ez szörnyű.
2012. júl. 10. 14:55
 3/7 anonim ***** válasza:
te mit érzel?
2012. júl. 10. 14:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Én is teljesen kész vagyok, már mozogni sincs kedvem:( És ráadásul minden összejön, a gyerek is beteg, nekem is rosszalkodik a gyomrom, depresszió, pánik keveredik szomatikus betegségekkel... annyira unom!!
2012. júl. 10. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Utólag láttam, hogy mit érzek, na az kész krimi:) Fáj, görcsöl a hasam, néha hasmenésem is van, diétáznom kell, pedig alig élek már olyan sovány vagyok:(, szédülök, rosszkedvem van, szorongok, nincs kedvem semmihez, és rettenetesen melegem van, amit egyébként sem szeretek, nem akarok egyedül lenni itthon, nem akarok egyedül menni sehová, és lassan már a családdal sem:(, és nincs étvágyam.
2012. júl. 10. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is így érzek. Csak nekem még az is ott van, hogy nincs munkahelyem és nem érzem magam hasznosnak...
2012. júl. 10. 15:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Jah, munkahelyem? Az nekem sincs...
2012. júl. 10. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!