Pánik betegség?
Figyelt kérdés
Többször kijött már rajtam ,kb 3eve ,volt egy időszak mikor sokat szedultem,az eredmények megnyugtattak s nem torodtem a szedulessel így elmúlt ...aztán nyáron jött egy gombóc érzés a torkomban , akkor 1-2honap és jól lettem ... Mostnagyon stresszes időszakon vagyok túl, egyedül lakók egy másik városban ...suli ,illetve bekepzeltem magamnak pár betegséget pl hiv, leukémiás... Ilyesmik aztán elkezdtem egyiknap gondolkodni h milyen jó h már nem szedulok ,pont vártam a hiv teszt eredményét ,ami negatív persze ,szóval idegesitettem magam ... Azóta 2hete bizonytalannak érzem a hatások ,úgy érzem nincs egyensulyom illetve a dolgokat elmozdulni látom vagy en mozdulok el ,azt érzem ... Felek a haláltól ,felek. Családtagjaim halálátol ... Igazából felosztó vagyok ...szerintetek ?kineziologus segithet?amugy most azt képzeltem be ,h agydaganatos vagyok :(ha van valami jó kineziologus ismerosotok legyszives priviben írjátok meg :) előre is köszönöm :)2012. ápr. 11. 18:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!