Milyen betegségre utalhat láz és vízszerű hasmenés?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Pénteken este 10órakor ettem egy nagy pizzát a barátommal neki nincs baja, hazamentem és hajnalba őrült hidegrázásra ébredtem. Lázas voltam, bevettem gyógyszert, sok takarót, egész nap feküdtem másnap. Vasárnapra már ritkábban volt lázam, viszont vízszerű szinte átlátszó székletem volt és van, napi akár 10szer is. Orvosnál nem voltam, telefonon beszéltünk, ő csak tanácsot adott a lázcsillapításra. Ez miféle betegség lehet?2012. ápr. 2. 13:27
1/2 anonim válasza:
Nem bántás képpen,de nem látod,hogy csinálják a pizzát?!Valószínű,hogy vírussal fertőzött lehetett elég,ha eltrüsszenti magát!Lehet a barátodnak erősebb az imunítása így védetebb.Mindenek előtt keresd fel a háziorvosodat!
2/2 anonim válasza:
Szívesen beszélgetnék az üzlet vezetőjével, ezek a jelek szalmonellára utalnak. Ha teheted, anoním szólj az ÁNTSZ-nek hogy egy HCCP ellenőrzést csináljanak az üzletben, nehogy más is úgy járjon mint te.
A szalmonella - mivel magyarország eléggé védett e téren - ma már könnyen túlélhető, úgy hogy sokat hidratálod magad, ha lehet nagyon sok rost tartalmú ételt egyél, de azért ne zabáld tele magad, ha nem javul a tünet, irány orvos és kérsz tetraciklint tőle, amit szedsz 4 napig és pá betegség. Utána immunis vagy, kész, ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!