Kávé helyettesítésére?
Üdv.
Olyan tippekre/tanácsokra lenne szükségem, amelyek tudják helyettesíteni a kávét... , ha iszom akkor nagyon sokat javul a rövidtávú memóriám, a reakcióképességem, a humorom, a beszédképességem, a közérzetem stb.
Szóval arra lennék kíváncsi, hogy a drogokon kívül (Azt ugye semmilyen esetben sem szeretnék használni, már kávét sem...) lehet-e valami egészségesebb módszerrel ugyanezt a hatást elérni? Hogy ne legyen az egész napom olyan, mintha álmos lennék... rossz kedvem lenne, nem tudnék emlékezni semmire... stb.
Volt egy elég rossz időszakom, amikor nem bírtam éjjelente aludni egyéb okok miatt, napközben meg mint az alvajáró, olyan voltam. Ekkor fordultam a kávéhoz, minden reggel megittam egy kávét cukorral és tejjel, sokszor délután még egy cappucinot is, ami 17 évesen nagyon nem egészséges.
Szerencsére visszazökkent az életem a régi kerékvágásba és leszoktam a kávéról, azóta minden reggel egy bögre zöldteával indítom a napot. Ősszel, télen, koratavasszal melegen, nyáron hidegen. Szoktam variálni, van, amikor sima zöldteát veszek, de szoktam néha citromosat vagy gyömbéreset is venni, ezek is finomak.
Furcsa, de sokkal jobb hatást érek el a zöldteával, mint a kávéval és még egészséges is.
Szerintem egy próbát megér, ezenkívül a sok-sok zöldséges és gyümölcsöt tudom ajánlani, ill. ha szükség van rá, akkor valamilyen étrendkiegészítő vitamint.
Energiaital az szintén káros, akkor inkább már kávé...
Tea sosem hatott
Alszom eleget
Csokitól csak elálmosodom...
almát kipróbálom, de még valami más?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!