Kávémegvonás után lecsökkenhet annyira a várnyomásom, hogy fáj a fejem tőle, és alig bírok ébren maradni?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, és alacsony volt a vérnyomásom. Most, az érettségi évében elkezdtem kávézni. (Napi 2-3 kávé.) Ma nem tudtam kávét inni, és nagyon megfájdult a fejem (főleg felállásnál)2012. máj. 30. 19:25
1/3 anonim válasza:
Ez olyan mint a cigi.
Ha függő vagy akkor ingerülté válsz és ideges leszel.
Te kávé függő vagy. Megvonták ezért tünetek jelentkeztek.
A vérnyomásod a kávé hatásai utáni állapotra alapértelmeződtek. Ez az alapértelemzés most lecsökkent mert nincs ami fenntartsa.
Igen sajnos ez normális.
Idd tovább de egy kis idő után pár hét lehet hogy javulna.
3/3 anonim válasza:
pár nap szenvedés után elszokik a szervezeted tőle, és ismét vígan élsz kv nélkül is. Volt egy ilyen teszt a Spektrumon, vagy valahol, és a reflexek, éberség, minden visszaállt normálisra a kv elhagyása után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!