Betegesen félek attól, hogy leizzadok! Hogy küzdjem le?
Már ott tartok, hogy a solutio antisudoricát használom a hónaljamon, a hátamon, derekamon és a fenekemen.
Nagyon félek attól, hogy leizzadok, annyira undorító, amikor látszik, hogy valaki leizzadt.. De főleg, ha én izzadok le.
Különben mióta ezt használom, nem izzadok, de még így is félek... Konkrétan félek leülni a buszon, nehogy beizzadjon a fenekem..
"Miért veszélyes?"
Mert ha nem izzadsz akkor túlhevülsz és megdöglesz. Bár az ilyen idiótákért nem kár.
Ez most komoly, hogy ezért idiótázol le? Barátom, te nem vagy 100-as! Képtelen vagy normális válaszolni? Nem muszáj ide járnod!
Amúgy meg mint írtam, MÁSHOL izzadok, pl a nyakamnál, a karomnál, stb!
Hagy ne süllyedjek le a szintedre, légyszi ne válaszolj többet..
Szia.
"Mindenki azt gondolná, hogy fúj a kövér lány hogy izzad... "
már bocsi, de ez butaság! nyugi senki nem fog azzal foglalkozni, sokan észre sem veszik. Én is látok sok izzadós emberkét ami természetes főleg ebbe a melegbe, de nem igazán foglalkozom velük, sztem mások is így vannak ezzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!