Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lesz attól bajom ha 2 tábla 3...

Lesz attól bajom ha 2 tábla 3 hónapja lejárt csokit megettem?

Figyelt kérdés
most találtam kint a konyhában és miután megettem csak akkor vettem észre hogy lejártak...ízre semmi baja nem volt, de lesz valami bajom tőle? remélem nem fogok holnap egész nap a wcn ülni...
2012. júl. 4. 22:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, semmi bajod sem lesz. Én ettem már több éves csokit is.
2012. júl. 4. 22:42
 2/9 anonim válasza:
100%
nekem nem lett tőle semmi bajom :)
2012. júl. 4. 22:43
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem nem, mert a csokinak magas a cukortartalma és a cukor nem valami romlékony.
 4/9 anonim ***** válasza:
25%

"remélem nem fogok holnap egész nap a wcn ülni."

Nem. A csoki még a már meglévő hasmenést is megszünteti. Szóval ez a felvetés butaság.

5/9 anonim ***** válasza:
50%
nem lesz semmi gond lehet hogy kibírod
2012. júl. 4. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem. Ha a WC-n fogsz ülni vagy a Nagy Fehér Porcelánistennek egy napig rendszeresen áldozni, az nem a lejárt szavatosság miatt lesz, hanem a mennyiség miatt.

Gyomorrontás a prózai neve. Jobbulást! :) (ilyenkor érdemes egy kicsit koplalni, de vizet azért sokat igyál, különönsen a nagy meleg miatt!)

2012. júl. 4. 22:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Penészes nem lehetett, azt észrevetted volna.
2012. júl. 4. 22:47
 8/9 anonim ***** válasza:

3: Ez a csokitól függ. Pl. az étcsoki, amit én szeretek, 60-70%-os, azaz annyi benne a kakaó. Ha valaki a tejcsokit szereti vagy a fehér csokit, akkor más az arány, mert azokban jóval több a cukor.

A lejárt szavatosságú csokin esetenként kiválik az etil-vanilin, és fehér bevonatot képez rajta. Ennyi. de semmi baja sem lesz tőle (a gyomorrontástól eltekintve, ami a két tábla miatt lehet, nem a lejárt szav. miatt).

2012. júl. 4. 23:16
 9/9 A kérdező kommentje:
akkor jó köszi a válaszokat. igazából nem attól "féltem" hogy valami bajom lesz hanem hogy hasmenésem lesz amit nem igazán szeretnék. de most már így oké.
2012. júl. 5. 02:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!