Hogyan szabadulhatok meg a zavaró tücsök ciripeléstől?
Figyelt kérdés
panelban 3. emeleten lakom és muszáj kinyitni az ablakot mert nagyon meleg van és szellőztetni kell! klíma/hűtő berendezés nincs. ha nem nyitom ki az ablakot meg lehet fulladni.
felhallatszik a tücsökciripelés és a kutyaugatás,nem tudok tőle aludni! az ugatás hamar abbamarad,de a ciripelés már az őrületbe kerget!!!!! próbáltam már bedugni a fülemet,hogy ne halljam de semmit se ért, zenét is próbáltam már hallgatni de az zavarta a szomszédokat, fülhallgatóval nem tudok aludni mert folyton beleakadok a zsinórba és felébredek :S
mit tehetek,hogy ne halljam a ciripelést???? hetek óta csak hajnalban tudok elaludni,és egész nap nagyon fáradt és ingerlékeny vagyok.
16/l
2012. júl. 4. 22:20
12/15 A kérdező kommentje:
megnézem a tesco-ban hátha van már sünbolt! :D
2012. júl. 4. 22:47
13/15 A kérdező kommentje:
vitaminhiány?!
2012. júl. 4. 23:53
14/15 anonim válasza:
Nekünk is ciripel, valahol hátul a kertben, ki kell várni még elhallgat, ritka irritáló hang.
15/15 anonim válasza:
Én imádom a tücsök ciripelest, nyári hangok egyike, megnyugtat és jobban is alszom tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!