Vehetek be Sumetrolim -hez más fajta gyógyszert is?
Figyelt kérdés
Sumetrolimnt szdek mert fel vagyok fázva, de a tokrom is nagyon fáj meg a fejem és Coldrexet vagy algopirint lehet bevenni ?2009. júl. 8. 23:33
1/5 anonim válasza:
A Sumetrolim antibiotikum láz és fájdalomcsillapítót nyugodtan vehetsz be mellé. Akár Algopyrint is. Javulást!
2/5 anonim válasza:
A doktorinfo honlapon a bal oldali menüből a gyógyszerekre kattintva majd ott a gyógyszerinterakciókat bejelölve és a két gyógyszert külön.külön beírva megkapod a választ. Egyébként a Sumetrolim antibakteriális hatású, de nem minősül antibiotikumnak. Nagyon helyes, hogy a kölcsönhatást ellenőrzöd.
3/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt hittem, hogy a linkben benne marad a konkrét válasz, de nem. Tehát a S.- A. párosítás nem veszélyes.
4/5 anonim válasza:
Az első válaszoló vagyok. Én meg meg volta győződve róla, hogy antibiotikum. Többnyire alaposan átszoktam olvasni át szoktam nézni. Ez eltévesztettem. Viszont abban biztos volta, hogy a két készítmény alkalmazható együtt. Ja a Netdokit én is használom. :D
5/5 anonim válasza:
nekem egyszerre irtak ma föl zinnatot és sumetrolint szov ebből következetve igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!