Szúnyogcsípésre mit lehet használni?
Éjjel összecsípkednek a szobámban, és reggelre nagy hólyagok lesznek rajtam. Viszket, ég, fáj. Vízszerű anyag jön ki belőle.
Fenistil gél nem használ. Tudtok esetleg valami mást?
Adok egy tippet,nekem bejött,igaz hogy van kellemetlen velejárója is de valamit valamiért.
Tehát ha rendszeresen eszel fokhagymát akkor elkerülnek a szúnyogok.Azért mert a fokhagymában levő illóanyagot(amit egyesek büdösnek mondanak) a szúnyogok nem szeretik.Amikor megeszed a fokhagymát akkor az illóanyag(allicin)emésztéssel a vérbe kerül ami egy része a bőr pólusain át elpárolog.Na ezt ki nem állhatják a szúnyogok.Egy hete voltam a Balatonon és tapasztalatból tudom.Jókat nevettem a társaimon,mert őket csípték rendesen,engem pedig egyáltalán nem.
én a sunrider olaját használom rá, annyira erős menta illata van meg hűsít,hogy elfelejtem hogy viszket :)
viszont vmiért olyan mintha folyna.. mármint a folyadék az üvegből pedig azért nem egy olcsó dolog.
ja és a fenistil szerintem nem ér semmit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!