Ha a magándoki megállapított nálam valamit azt feltétlenül látják az SZTK-ban is?
E-mailt kaptam a diagnózisról, vissza kellett volna mennem konzultációra, de csak az 10 rugó nála hogy rámnéz...
El akarok menni a kerületi dokihoz, de nem szeretném ha tudná hogy voltam másnál is.
Sikerülhet? Az idő egyre fogy, és muszáj valamelyikhez elmennem :S Csak hát magándokihoz beletelhet pár hónapba amíg összeszedem a pénzt.
Nem értem, milyen diagnózis?
Ez zavaros.
Ne haragudj, de ennek semmi értelme így számomra, HPV fertőzése a felnőtt emberek többségének van, ez egy szerológiai vizsgálattal állapítható meg, amit vagy elvégeznek újra, vagy nem. A fertőzés egyébként az esetek többségében recidivál, ha nem oltattad magad (márpedig nem, feltehetőleg), akkor utólag nincs rá gyógyszer, kontrollokra kell járni 1-3 évente.
Vidd el a papírjaidat minden orvoshoz, ha mész.
Nem értem, milyen idő fogy?
zavaros ez nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!