Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok aludni?

Figyelt kérdés
légyszives adjatok tanácsokat:((
2012. jún. 22. 01:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Hallgass halkan valami dögunalmas zenét és közbe foglald el magad valami mással. Csak akkor feküdj le, ha már sehogy sem tudod nyitva tartani a szemeidet!
2012. jún. 22. 08:50
 2/4 Nagy Pávián válasza:
vágjál kinn fát,gazolj,etesd a kutyát, sz*rjál 1 jót
2012. jún. 23. 23:27
 3/4 BriaN-nak a válasza:
Én nekem is ilyen problémáim vannak. Testvérem megy dolgozni, így minden este idő előtt le kell feküdni. Én ilyenkor még nézelődök az ágyban, mást nem tudok tenni. Nem lehet TV-zni, gépezni, de még a lámpa sem éghet. Nem rég testvéremnek valami betegsége volt, és olyan hangosan horkolt, hogy ha átmentem a másik szobábi aludni, akkor is hallottam két csukott ajtón át. Arra fogták, hog sokat gépezek és ezért nem tudok aludni. Aztán néztek, amikor hulla fáradtan értem haza és a tesóm a horkolásával a legszebb álmaimból keltett fel. Hulla fáradt voltam, de nem tudtam elalduni. Mostanában már javult a helyzet, de még így is 4-5 órát alszom maximum. Én laza zenét szoktam hallgatni, vagy esetleg töltök a telefonomra filmet vagy valami videót és azokat nézegetem. Aztán másnap reggel arra kelek, hogy már nem alszom. (Jól megaszontam.) :)
2012. júl. 2. 16:25
 4/4 BriaN-nak a válasza:
szobába*
2012. júl. 2. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!