Elrontottam a gyomrom vagy a meleg miatt van ez?
Figyelt kérdés
Tegnap este elalvásnál nagyon rosszul voltam, iszonyatosan melegem volt és egy kis idő múlva hányingerem is volt, aztán fél óra után már nem bírtam, muszáj volt megszabadulni valamennyi kajától, utána sokkal jobban voltam.
De ebédre pont olyat is ettem, amit nem kívántam annyira, spárgakrémleves volt (ezt nem szeretem, de vmennyit ettem azért belőle) és paradicsomos húsgombóc tésztával és cukkinivel (a cukkini pedig nyers volt, lehet hogy ez volt a gond?).
Most nem tudom, hogy merjek-e enni belőle megint (a spárgakrémlevest tuti kihagyom...), volt másnak is ilyen gondja a melegben?
2012. jún. 21. 15:41
1/1 anonim válasza:
nekem is ugyan ez volt a cukkinitől,bár ez vegetáriános kaja de akkor se volt jó énis kihánytam ... ne egyél belőle egyenlőre hagy ürüljön ki a szervezetedből !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!