Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ki milyen praktikát alkalmaz...

Főzős Laci kérdése:

Ki milyen praktikát alkalmaz ebben a marha nagy hőségben?

Figyelt kérdés
2012. jún. 19. 18:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Reggel és este hidegebb vízzel zuhanyzás, napközben pedig sok folyadékbevitel és természetes anyagból készült (pamut) ruhák. Egyelőre még nincs olyan nagy hőség, de melegebb időben gyakran nedvesítem be az arcomat hideg vízzel, illetve egy benedvesített törölközőt/kendőt szoktam a vállamra tenni.
2012. jún. 19. 18:25
 2/4 anonim ***** válasza:
nappal csukva vannak az ablakok és behúzva a függöny. így ugyan nincs levegő, de legalább nem jön be a 30 fok.
2012. jún. 19. 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:

Hajnali 3-kor keltünk és kimentünk a kertbe. 19 fok volt!:)

Napközben zárt ablak, sötétítés.

Hideg vizes lábáztatás.

2012. jún. 19. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

na írok én is valamit, mert nekem ez a zárd ablak, besötétítés felesleges, az én szobámba van a legmelegebb.már magában a ventilátor se használ,mert csak keveri a már tök meleg, fülledt levegőt. viszont hallottam egy olyat, hogy ha a ventilátor elé teszel egy teljesen jéggé fagyott műanyag vizes flakont, akkor nagyon jó hűvös lesz a helységben. egyenlőre nem tudok erről tapasztalatot mondani, éppen a fagyóba van az üveg, este akarom kipróbálni.

de amit kipróbáltam, és bejött, törölközőt, vagy bármi rongyot, bevizezel, és valami magas helyre lógatod. (pl polc) jó párás levegőt csinál:)

2012. aug. 6. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!