Ebben a hőségben Ti is hajlamosak vagytok elgyengülésre, rosszullétre, ájulásra?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, volt már néhányszor ilyesmi rosszullétem, és mindig nyáron, nagy melegben. Már most parázok, hogy mi lesz velem, ha sokáig tart még ez a kánikula. :(2012. jún. 19. 11:26
1/8 anonim válasza:
szia! Igen. Én mindíg viszek magammal fél literes ásványvizet és azzal próbálom frissíteni magam.
4/8 anonim válasza:
én épp anyumat ápolom... szédül, hányingere van, felment a cukorja.
tuti, hogy a hőség is közrejátszott benne.
igyál sok vizet!! és kerüld a sokáig napon való tartózkodást.
5/8 anonim válasza:
Nem, de az állandó izzadás eléggé idegesít..
6/8 anonim válasza:
igen,alacsony vérnyomásom van,10 percenként rám jön a rossz közérzet
8/8 anonim válasza:
Igen, kiskorom óta folyton rosszul leszek nyáron. Víz, szőlőcukor mindig van nálam. És legyező is :D Ráadásul még olyan iszonyú izzadós vagyok, hogy csuda. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!