Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért nem vagyok soha szomjas?

Miért nem vagyok soha szomjas?

Figyelt kérdés
Se télen se nyáron nem szoktam szomjúságot érezni, csak nagyon-nagyon ritkán. Inkább valamilyen italt szoktam kívánni, de az nem szomjúság, mert ha a csokit megkívánjuk se feltétlen vagyunk éhesek. Ez nálam így működik az innivalókkal is. Ezzel az a baj, hogy így nagyon keveset iszok, egy nap fél-1 liter körül, az 1 liter már maximumnak számít. Tudom, hogy ez veszélyes, meg egészségtelen nagyon, de nem tudom magamba erőltetni az innivalót, csak azért mert azt mondják, hogy innom kell, szó szerint hányingerem van tőle olyankor. A vizet meg soha, semmilyen esetben nem tudom meginni. Félreértés ne essék, nem cukros löttyöket iszok, általában itthon főzött teát, nyáron menta teát, ha gyümölcslevet veszek, abból is jó minőségűt, ha lehet, néha ice teát, vagy ízesített vizet, de ez ritka.
2012. jún. 18. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor legalább egyél minden nap levest és leveses gyümölcsöket sokat, mert a folyadékhiánytól beteg lehetsz.
2012. jún. 18. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:
A leveseket sem szeretem sajnos, nagyon ritkán eszek, maximum néha egy kis gyümölcslevest, vagy fél évben egyszer húslevest. Ilyenkor nyáron szoktam dinnyét enni, de nem minden napos ez sem, bár azért elég gyakori. Télen meg maximum pár szem narancs ami lédúsabb.
2012. jún. 18. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbálj meg sós ételt enni, azután általában mindenki szomjas.
2012. jún. 18. 20:59
 4/4 A kérdező kommentje:
Szoktam sós ételeket enni. Sőt szinte csak sósat eszek, édeset ritkán. Szoktam inni hozzá 1-1 pohár valamit, de csak hogy jobban csússzon. Utána nekem nincs ez, hogy fél liter vizet meg kell rá innom, mint ahogy sokaknál látom.
2012. jún. 18. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!