Van amikor egész nap elfelejtek inni, és nemis nagyon érzem, hogy szomjas lennék. Mért van ez?
Mert nem arra figyelsz.
De fontos erre egy kis energiát fordítani, mert nagyon jót tesz az ivás.
Hogy mást ne mondjak, jobban hidratálja a bőrt, mint bármelyik krém :)
Ez így van.
nameg közvetlen felkeléskor egy pohár víz, frisebbé tesz és beindítja a vérkeringésed, anyagcseréd.
szia.fontos hogy sokat igyál,én is nyár óta figyelek erre,mivel egy nap(addig nagyon keveset ittam én is)nagy fájdalmakkal ébredtem,nemtudtam mi bajom,igy ment egy hétig,futkostam a magándokikhoz,na mondjuk oda sem megyek többet,olyan fájdalmaim voltak ,hogy vert aviz,nem kaptam levegöt,és a doki állt caipöre tett kézzel,én nyögtem ki neki,hogy szeretnék egy fájdalomcsillapítót,már amikor kaptam annyi levegöt a fájdalomtól.a végére kiderült,egy ultrahang segitségével,hogy vesekövem van,ami elindult,ettöl van a nagy fájdalmam,egy héten 3 szor voltam éjszaka ügyeleten.
a dokinö mondta hogy napi 2 litera minimum,de mivel kövem van
nekem napi 3-4 liter kell.megelözhettem volna,ha iszok eleget,és azt mondta a doki,hogy örüljek hogy ennyivel megusztam,jobban is károsodhatott volna a vesém.
szoval mindenkinek ajánlom,hogy sokat igyon.én is ezt tezsem,és azota nem fáj.
Azért nem vagy szomjas, mert nem iszol eleget. Halál komolyan, ehhez szokott hozzá a tested.
Tegyél az íróasztalodra egy másfél literes üveget tele vízzel, hidd el, ha ott van melletted, már szinte kínálja magát hogy igyál, aztán azon kapod magad, hogy már megint ki kéne menni megtölteni mert szomjazol (:
Velem is így volt, aztán azóta már napi 2-3 liter mindenképp megvan, nyáron akár 4,5-öt is leküldök.
Nem kell erőltetni, persze, de igyál, mert egészséges, és gyorsítja az anyagcserédet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!