Mit lehet kezdeni egy becsípődött derékkal?
Nekem a diclac vált be ilyen esetekben.
Amúgy szerintem a függőleges masszázs a jobb ilyenkor, esetleg fastumgélt, vagy flectort bemasszírozva.
Szia!
Épp most "lábalok ki" egy pár nappal ezelőtti becsípődésből.
Sokat pihenni, lehetőleg egy olyan pózban, amiben sehol nem húzódik/fáj a derekad.
Nekem évek óta, ami kirángat ezekből a kellemetlen, fájdalmas napokból, az a Flector tapasz. Nagyon jó, hatásos. Ahol a fájdalom gócpontját érzed, oda felragasztod.
Ha nem múlik, sajna irány a doki.
Jobbulást! Üdv.
Két évvel ezelőtt hetekig nem mentem dokihoz, kenegettem, tapaszozgattam, mert hogy csak becsípődött a derekam. Aztán egyik reggel nem bírtam felkelni, 30 percembe kelt, amíg lekúsztam az ágyról. Na, azért ettől megijed az ember huszonakárhány évesen és csak elmegy dokihoz. Gerincvelőgyulladás volt a "becsípődésem" és 2 hét szigorú fekvés. Feküdtem is, egyrészt mert mást nem tudtam csinálni, másrészt meg ebből a gyulladásból szövődményként lehet lebénulás arra meg valahogy nem vágytam....:(
Menj el orvoshoz, az ortthoni barkácsolgatásokkal néha nagyon mellé lehet fogni.
Ha neked is annyia fáj mint amennyire nekem fájt, akkor fogad együttérzésem. Nekem hosszú hetekig tartott és a párom már nem birta nézni a szenvedésem, így orvostól-orvosig hurcolt. Rengeteg pénzbe került és rengeteg csodagyógyszert beszedtem, de nem hasznát semmi. Már arra gondoltam, hogy ezzel állandó, iszonyú erős fájdalommal nem érdemes élni. Végül a körzeti orvos beutalt a reomatológiára és onnan elküldtek McKenzie tornára, amit elektromos kezeléssel egészítettek ki. Nem hittem benne, csak a párom unszolására mentem el. ÉS MEGTÖRTÉNT A CSODA. Az első alkalommal megkeresték azokat a mozdulatokat, amire megszünt a fájdalom. Megmutatták mit csináljak ha elkezd fájni, és a páromnak megmutatták, mik legyenek azok a mozdulatok, amiket otthon csináltunk. A második alkalom után elmúlt az iszonyú kinzó fájdalom és ha egy kicsit fájt, már tudtam hogyan tudok segiteni magamon. Mindez a a XVII. kerületi rendelőben volt és Tb-re. Azóta is hálával gondolok Ica gyógytornásznőre. Áldja meg őt az Isten.
Azóta az egész csak egy rossz emlék.
Tudom neked ajánlani, de csak szakember mellett, mert nagyon egyénre szabottak a gyakorlatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!