Ez mitől van? Illetve ebből lehet ájuláson kívül más problémám? (bővebben lent)
Igyál, igyál, igyál (vizet, üdítőt, teát, tejet, bármit)! Mert kiszáradsz. Aztán gondold végig, hogy mihez lenne kedved, mármint milyen ételhez. Gyümölcs? Pirítós, keksz, fagyi? Muszáj enned, mert sokat ártasz így magadnak, a szervezetednek. Oké?
Egy pasi se ér annyit, hogy tönkre tedd magad:):)!
Szia. Csatlakozom az előttem szólóakhoz, hogy rengeteg folyadékot igyál! De ha ez a depressziód sokáig fog tartani és képtelen vagy enni, akkor valami vitamint, pezsgőtablettát kezdj el szedni, mert amit az eddigi rendszeres táplálkozásoddal bejuttattál a szervezetedbe, az most hiányzik, ráadásul nem fokozatosan "álltál át", hanem egyről a kettőre.
Amúgy én is jártam ilyen cipőben még évekkel ezelőtt, azt hittem, vége mindennek körülöttem, nem akartam se enni, se kimozdulni, sokat szédelegtem én is.
Nem könnyű, tudom...
Beszélgess az érzéseidről valakivel és hagyd, hogy fokozatosan rendbe jöjj lelkileg!
Kitartás!
Amiről te írsz az minden valószínűség szerint szénhidráthiány.
Az agyad nem kap elég szénhidrátot, nem tud mivel dolgozni, ezért rosszul működik.
Ezzel nem szabad szórakozni. Több okból sem.
1.) Elájulsz, megsérülsz, bevered a fejed, összetöröd magad, mittudomén.
2.) A szervezeted szénhidrát és zsír híján az izmaidat kezdi el égetni, tehát magyarán felfalod magad.
A lelki megviseltség mellett az is belezavarhat az étkezésedbe, hogy nyáron a nagy meleg miatt rengeteg vizet iszunk, ami jó, mert kell, csak néha elveszi az emberek éhségérzetét és nem táplálkoznak megfelelően.
Semmiképp ne koplalj, mert ártasz magadnak vele.
Olvasd el még ezt a topicot is:
A második oldalon a hosszú választ.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3058..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!