Mit tegyek? Miért van ez? Miért nem használ? :' (
Figyelt kérdés
az a gondom hogy nagyon izzadok és nem tudok már mit tenni ellene. :'( kipróbáltam mindenféle dezodort nem használtak..se a golyós, se a spray se a stift.. anyuval vetettem a patikában Solutio Antisudorica-t .. használt is.. este fürdés után jól megtöröltem a hónaljamat és egy vattára itattam és úgy töröltem át vele a hónaljamat.. de egy idő után annyira viszketett tőle a hónaljam hogy nem bírtam és anyu lemosatta velem.. de igaz hogy lemostam az izzadás másnapra elmúlt. egyáltalán nem izzadtam.. ezek után minden nap letöröltem vele a hónaljamat és megvártam míg beszívódik és nem mostam le amíg nem viszketett.. de egy idő után nem akartam lemosni és az lett a vége hogy bepirosodott tőle a és marta a bőröm. lemostam de nem izzadtam utána sem. ugyan ezt csinálom most is mindig letörlöm vele este és amíg nem viszket nem mosom le .. de megint elkezdtem izzadni pedig ugyan úgy letörlöm vele mindig de izzadok és nem tudom mit csináljak. :'( nagyon el vagyok keseredve mert nem tudom felvenni a színes pólóimat :'( sehol máshol nem izzadok csak a hónaljamon nagyon és az arcom néha :( hamarosan ballagás és a ballagási ruhámnak olyan az anyaga hogy nagyon izzadok benne és látszik rajta :'( segítség! :'(2012. jún. 9. 21:22
1/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy túl sokat használtál belőle? Én eleinte napi 1× bekentem vele magam, nem agyonitatva a vattán, aztán már csak pár naponta, majd heti 1× mindig bedörzsölöm vele. Néha nekem is viszket, pont most pár napja lett egy kis piros folt is, kenegettem testápolóval és semmi bajom.
2/6 A kérdező kommentje:
én is napi 1x kentem csak be vele a hónaljamat csak este de nem tudom miért kezdtem el megint izzadni :(
2012. jún. 9. 21:32
3/6 anonim válasza:
Én pont hogy este szoktam, hogy legyen ideje beszívódni. Első 1-2 nap nekem se igen hatott, vagy legalábbis nem hosszútávon :)
4/6 A kérdező kommentje:
nekem azonnal hatott hosszú távon! nem izzadtam egyáltalán .. még akkor sem izzadt a hónaljam amikor lefutottam a 12 perces felmérőt.. kicsit sem! és este szoktam én is hogy beszívódjon de van hogy egy idő után annyira csíp/viszket/mar hogy le kell mosnom :( de eddig még úgy is hatott.. de most valamiért megint elkezdtem :'(
2012. jún. 9. 21:45
5/6 anonim válasza:
Jaj bocsi félreolvastam, esetleg szőrtelenítés után? Én hülye néha elfelejtem és azután nekiállok kenegetni..na akkor aztán csípni szokott.
6/6 A kérdező kommentje:
igen ez velem is előfordult akkor csípett.. de 3 nappal később is viszket :(( és most meg nem tudom mit csináljak mert ugyan úgy izzadok mint az előtt :(
2012. jún. 10. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!