Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Nektek mi a tapasztalatotok a...

Szilvi1126 kérdése:

Nektek mi a tapasztalatotok a Zilola nevű allergia gyógyszerrel kapcsolatban? Én ma vettem be az első szemet, mert már lassan két hete folyamatban tüsszögök, be van dugulva az orrom, egyébként allergiás rhinitisem van!

Figyelt kérdés
Korábban Xyzalt szedtem de nem igazán használt.

2012. jún. 8. 12:05
 1/3 anonim válasza:

Én szedem lassan egy hete és azt kell, hogy mondjam használ. Úgy vettem észre magamon, hogy jóval kevesebbet tüsszögök. Már annyi mindent próbáltam, hogy fel sem tudnám sorolni, de a legjobban ez használt a gyógyszerek közül, illetve a Calcium pezsgőtabletta is jelentősen enyhíti a szénanáthás tüneteimet (orrfolyás, állandó tüsszögés, szemviszketés).

Késő éjjel szokott csak rámjönni, gondolom akkorra már csökken a hatása.

Még várok vele pár hetet hogy biztosabbat tudjak mondani, mert lehet hogy csak ezen a héten volt kevés pollen a levegőben, lehet csak véletlen egybeesés, nem lehet tudni.

2012. jún. 16. 14:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos nem igazán használt, annyira be volt már dugulva az orrom, éjszaka már aludni sem tudtam semmit se. Most a Loratadin Hexal nevű tablettát szedem, ettől sokkal jobban vagyok. Már alig fújom az orrom, éjszaka tudok aludni. Pázsitfüvekre vagyok allergiás egyébként. Köszönöm a válaszod:)
2012. jún. 17. 13:25
 3/3 psytom00 válasza:
2 hete szedem. Véletlen napi 2-t szedtem, mostanra légszomjam és alacsony vérnyomásom van. Abba kellett hagynom a munkát is egy ideig, tegnap este majdnem kórházba is mentem. Nagyon vigyázz vele, kicsi a bors de erős!
2013. júl. 19. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!