Kontakt allergiás dermatitiszem van és kiújult. Nagyon viszketa bőröm. Mit szedjek? 18/ Zilola vagy sefaller?
Figyelt kérdés
Esetleg xyzal, erolin vagy allegra? Másnak mi vált be?2012. jún. 4. 21:12
1/2 anonim válasza:
Nekem akkor van iszonyatos viszketésem, amikor melegem van, vagy ha olyat csinálok amihez nincs türelmem. De iszonyatos érzés nekem már 2 éve fenn áll van hogy elmúlik pár hónapra, de van amikor újra előjön. Nekem a bőrgyógyászaton nem mondtak semmi diagnózist, csak annyit, hogy csalánkiütésem van. de szerintem nem. Én aeriust szedek és attól elmúlik.
2/2 anonim válasza:
Nekem a zilola és a Histisynt vált be. Mindkettőt szedtem persze nem együtt. Minden viszketésem és csalánkiütés szerű tünetem elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!