Mit tegyek ebben a helyzetben, hogy ne legyek lassan depressziós?
Kint jóval nehezebb megtalálni a jó társaságot, erre készülj fel. Viszont nem reménytelen. :-)
Tandemezhetnél, adj fel hirdetést [ a férjed biztosan segít megfogalmazni], hogy tanítanál magyart, hátha akad jelentkező.
Nincsenek ott magyarok? Facebookon nézelődtél már? Elég sok külföldön élő magyar csinál magának csoportot. Az én városomban nem volt, így készítettem egyet. Már több, mint 20-an vagyunk a csoportban.
Amúgy nálam is ez a szitu mint nálad. Alapvetően vidám vagyok, de kint sokat szomorkodom. Már több éve vagyok kint, és ha hazamegyek néha, nagyon idegennek érzem magam otthon, bár valahogy mégis jó. Kint se rossz lenni, viszont inkább csak a szintén külföldiekkel sikerült barátságot kötnöm, ők meg nem terveznek ebben az országban maradni örök életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!