Napszúrást kaptam?
Figyelt kérdés
Tegnap 10 órát kapáltam kint a napon, a dinnyeföldön...már ott is éreztem hogy hányingerem volt majd elmúlt. REggel óta hányingerem van furán érzem magam, kicsit gyengének. napszúrást kaptam? lázam nincs....olvastam hogy a napszúrás életvesszélyes is lehet...nagyon félek!2012. máj. 30. 10:49
1/3 anonim válasza:
Ez valóban lehet napszúrás. Igyál sok vizet, és borogasd a fejed hideg vizes ruhával. Igen vacak, de elmúlik. Nyugi. Ha nagyon fáj a fejed vegyél be fájdalomcsillapítót és pihenj sokat.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Úgy lesz!!
2012. máj. 30. 11:19
3/3 anonim válasza:
Iletve hùzd ve a függönyt és sötét szobában,lehetőleg tv és netezés nélkül pihenj ! Jobbulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!