Mitől lehet ez? Ha ülök és hirtelen felállok, apó kis foltokat látok, elsötétül minden.
Rövid idő múltán,igaz elmúlik . De volt már hogy másoknak kellett megfogni, mert eldőltem volna mint egy krumpliszsák . Vérnyomásom normális...
Vagy lehet olyan hogy ingadozik ?
Egyetértek az előzőekkel. DE nekem magas a vérnyomásom (!) és velem is ugyanez van sokszor!
Lehet neked is felmegy időnként, orvosnál mértétek többször is? Mert lehet az otthoni műszer esetleg nem jól mér vagy ingadozik a v.nyomásod.
De valóban a nagy meleg miatt is lehet, figyelj oda magadra. Igyál megfelelő mennyiségű (min. napi 2 liter) folyadékot.
És szerintem egyél is mert volt egy barátnőm aki állandóan így volt, majd el ájult mindig neki néha pár falat keksz megoldotta a problémát. Étkezz rendszeresen és soha ne indulj el otthonról evés nélkül. Ha mást nem egyél meg reggel 2 kiflit vagy egy csomag Jó reggelt!-et. Tudod az a keksz szerű cucc van sokféle ízben.
orvosnál mértük
legutóbb 116/80 volt
köszönöm a tanácsokat :)
utolsó :igen tom melyik az ,mindig szoktam enni,sőt utcára visz,cukorka vagy szőlő cukor nélkül kinem teszem a lábam mert úton-útfélen felkéne mosni engem :)
Valóban a szőlőcukor jó ötlet, írhattam volna csak nem jutott eszembe hirtelen :)
Majd ha mész orvoshoz mondd neki, hogy veled ilyesmi előfordul hátha tud rá valamit. De van aki ilyen típus, főleg ebben az össze-vissza időben. Én mindig szédülök és a fejem fáj mert hol hideg van, hol meleg. Ilyenkor a szívem is szerencsétlenkedik sajnos.
Régóta van ez nálad vagy csak mostanában? tavaly nyáron nem volt ilyen?
csak mostanában ...
előtte semmi bajom nem volt , még csak szédülni sem szédültem
most meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!