Mit tudok vele tenni szerintetek?
Figyelt kérdés
Van egy hipertrófiás heg a jobb vállamon anyajegy eltávolításból származik szeptemberbe lesz 2 éve hogy leszedték és elég piros is meg fáj is. Voltam már vele orvosnál de azt mondta hogy fel kellene nyitni de nem nyitja fel mert lehet ha felnyitná még nagyobb és csúnyább lenne. Azt is mondta az orvos hogy csak akkor kell hogy húzódjon a seb ha lógatom a karom de nekem még akkor is húzódik ha felemelem meg ha egyszerűen fekszem az ágyba és ott van mellettem szerintetek mit kellene tennem?! csak értelmes válaszokat kérek előre is köszönöm.2012. máj. 21. 13:36
1/2 anonim válasza:
Kikérném másik orvos véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!