Mitől lehet ez és mit lehet vele tenni?
Eddig imádtam futni, de ebben az évben, főleg a második félévben, a legkisebb futástól is úgy érzem,hogy meghalok.
Sokat fájt a fejem, járkáltam dokiról dokira, senki nem talált semmi indokot. Lecsapoltak egy csomó vér, az mondhatni megtisztított és jobban lettem. Nem fáj a fejem, csak ha változik az idő és ha futok. De ha futok, akkor nagyon. Mondjuk,hogy 200 métertől is már szédülök, lüktet a fejem, mintha a koponyám szét akarna szakadni, remegni kezdek, de azt csak kicsit és hányingerem lesz. Ugrálás és ilyesmi minden megy, csak amikor futni kell, az nem.
Ne írjátok kérlek,hogy lusta vagyok. A tesitanárom is mindig ezt mondja és még azt,hogy erre rá kell dolgozni, hogy ne érezzem ezt. De nem megy, ha tovább erőltetem a futás vagy összeesek vagy öklendezni kezdek. De a tanárom így sem enged ebből.
Minden mást megcsinálok amit kell, de ez nem megy.
Mitől lehet ez? Doki tud vele valamit kezdeni?
Ja és még egy kérdés: Ha a bőrgyógyászomhoz elmegyek, hogy nyáron nem mehetek pici időre se napra, akkor ő tud írni egy papírt, hogy a tesitanár felfogja, hogy tűző napon ne legyek? Vagy ez hogy működik?
16/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!