Volt már veletek olyan, hogy egyszerűen csak belázasodtatok, mindenféle egyéb tünet nélkül?
Figyelt kérdés
Ma reggel, meg az éjjel is arra ébredtem, hogy borzasztóan érzem magam. Fáj a fejem, és alig bírok mozogni, olyan általános látüetek. Megmértem és 38 fok volt. De se a torkom nem fáj, se nátha , semmi egyéb tünet. Nektek volt már ilyen?#ross közérzet
2012. máj. 20. 19:32
1/3 anonim válasza:
Nekem volt olyan tavaly karácsony körül. Nekem se fájt a torkom, meg más se. Viszont úgy éreztem, mintha fájna a bőröm. Biztos hülyén hangzik, de mindig ezt érzem, mikor belázasodok. Ittam Rubophen Thermót, attól el is múlt a lázam. Az a legfurcsább, hogy előtte vagy tíz évig sosem lázasodtam be. Néhány nap múlva úgy tűnt, jobban leszek, de pont karácsonykor ledöntött a lábamról a nátha. Tüsszögtem, köhögtem, mint az állat. Nem is mentem sehová, nehogy összeköhögjem az ünnepi asztalt. Jobbulást kívánok neked!
2/3 anonim válasza:
Nálam csak láz,akkor szokott jelentkezni,ha fáradt a szervezetem. Tehát ha hetekig nem pihenem ki magam rendesen,akkor ezzel jelzi,hogy állj,nincs több energia. Ilyenkor kell nekem egy igen kiadós alvás,és elmúlik.
Jobbulást!
3/3 A kérdező kommentje:
Lehet nekem is ez van. Eléggé kihajtottam a héten magamat. De ma egész nap aludtam. Remélem holnapra elmúlik és mehetek dolgozni. Köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 20. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!