Órákig tartó nagyon erős végbélfájdalom mitől lehet, ha egyéb tünet nem kíséri?
Figyelt kérdés
Székeléskor sincs probléma. Se viszketés, se vér, se semmi.
Ha megmozdultam, mégjobban fájt.
Szerencsére már elmúlt, de azért aggaszt egy picit.
2011. ápr. 12. 00:27
2/6 anonim válasza:
olyan érzés, mintha görcsben lenne a záróizom, de nincs görcs?
3/6 anonim válasza:
Az egy görcs, a székelés megoldja, nem?
4/6 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen régen - meg most is -, ha nagyon feszíti a széklet, de nem tudtam elmenni nagywc-re. Volt, hogy már majdnem sírtam, annyira begörcsölt.
De nem csak végbél, hanem az egész alhasam is :S. Persze egy idő után elmúlt, de addig azt hittem, odahalok.
5/6 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg, lehet végbél- vagy vastagbélgyulladás. Egy vérképbôl is látszik (háziorvos), ha be van gyulladva valamid, de legbiztosabb gasztroenterológia (beutaló), tükrözés. Ott mindent látnak :) és jobb, mintha késôn derül ki, mi az.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Azóta szerencsére nem volt probléma :) (A tükrözést inkább kihagynám :D)
2011. ápr. 12. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!