Egy fiola lidokainnal mit tudnék kezdeni?
Figyelt kérdés
Kaptam...xd2012. máj. 19. 23:05
2/10 anonim válasza:
Add tovább,had' gondolkozzon más is!:)
3/10 anonim válasza:
Leadhatod gyógyszertárban avgy háziorvosnál, hogy dobják ki. Elég sokan allergiások rá, és szívbeteg embereknek sem tesz jót, szóval ha elég szerencsés vagy hogyha fel akarnád használni talán bele is halnál.
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lokális érzéstelenítő...de az mire kell a hétköznapokban:D
2012. máj. 19. 23:13
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rá allergiás, mindig kaptam a fogorvosnál.
2012. máj. 19. 23:16
6/10 anonim válasza:
A hétköznapokban nem kell,hiszen te is kitűnően megvoltál idáig is nélküle.Szerintem ne keresd a bajt!
7/10 anonim válasza:
Akkor legalább ne idd meg, mert a saját nyáladtól is megfulladhatsz... De nagy zseni lesz belőled ezt előre látom....-.-'
8/10 A kérdező kommentje:
Dehogy innám meg..:D Nem zseni, atomfizikus!:D
2012. máj. 19. 23:22
9/10 anonim válasza:
veszel gyógyszertárban steril tűt és fecskendőt, elszorítod az ereidet a felkarodon, megkeresed a vénádat, beadsz magadnak oda kb 1 mg lidokaint, és utána kivered, és olyan mintha más csinálná mer nem érzed a kezeddel
10/10 A kérdező kommentje:
De az szívritmus zavart okoz o.o
2012. máj. 20. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!