A sok állástól szédülök, pedig közeleg a ballagásom, mit tegyek?
Amikor egy helyben kell állni, mozgasd a lábad, hogy élénkítsd a vérkeringést. És ne nézz mindig ugyanarra a pontra, hanem mindig máshova.
Ha meg mégis rosszul lennél, egyszerűen guggolj vagy ülj le. Persze ne az első sorban :D
Egyetértek 5.-kel abban, hogy nem is nagy baj, hogy ez van.
Én is rosszul leszek néha, sőt, sokszor, ha tömegben kell állni. Elhasznált a levegő, amit ráadásul én az átlagnál jobban megérzek, meleg van, vagy, mert nem szellőztetnek, vagy ha már hajlandóak szellőztetni, akkor alapból nagyon meleg van kint is, és a nyitott ablak ellenére nem jár a levegő.
A meleg és az ácsorgás nem jó a levegőtlenségben.
Nem lehet megoldani, hogy üljetek? Szerintem főleg a végzős osztály érdemli meg azt a tiszteletet, hogy leülhessen.
És lemaradt a 7.-nek:
ja, én sem értem, hogy minek kell állni. Meg igazából a sorfalat állók is leülhetnek, én őket is sajnálom, tavaly én is átéltem az ők helyzetét, és az elég rossz. De mondjuk talán a mi helyzetünk jobb egy kicsivel, mert amikor van a virág átadás, akkor lehet egy kicsit mozogni, de nekik akkor is ott kell állni.
Jah, és amúgy sztem az is szemétség, hogy bár az iskolának van egy hatalmas udvara, nem képesek ott tartani a 8.-os ballagásokat, csak a gimiseket. Persze talán a hőségben kint se jobb lenni, de ott legalább van valami levegőmozgás, nem úgy mint bent az aulában, ahol tömegnyomor van. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!