Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit lehet tenni a levertség...

Mit lehet tenni a levertség ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni. Mióta ez az idő/front van, jóval ingerlékenyebb vagyok, semmihez nincs kedvem, fáj a fejem, egész nap csak aludnék, és semmihez nincs erőm, depressziósnak érzem magam. Mit lehet tenni ellene, mert ezt nehéz lesz kibírni még néhány hétig... Borzalom...

2012. máj. 15. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:

öltözz színesebb ruhákba (vörös,narancs,citrom,zöld ezeket ajánlom)

hallgass olyan zenéket amiket szeretsz és felvidítanak..nézz meg egy jó filmet Stick it!-et ajánlom, és ha nem esik az eső akkor legyél a friss levegőn. jah és esténként forró tea/csoki :D

2012. máj. 15. 19:57
 2/2 anonim válasza:
B vitamint ajánlanám, nagyon jó hatással van az idegrendszerre. Emellett próbáld elfoglalni magad valamivel, ami teljesen leköti a gondolataidat( pl. intenzív sport). feküdj le korán, igyál sok folyadékot, szerintem akkor jobb lesz a közérzeted! remélem, tudtam segíteni!
2012. máj. 15. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!