Miért vagyok mindig szomjas?
Figyelt kérdés
A reggeli úszás-edzésem különösen intenzív volt.Persze aztán letusoltam,és minden a szokásos volt,kivéve 1 dolgot:azóta állandóan szomjas vagyok.Lassan 3,5 liter vizet megittam azóta,de nem csillapodik.Eléggé ijesztő.Utánanéztem,és csak a cukorbetegséget írják le ilyennek.Viszont igaz,hogy alkalmanként járok gyorsétterembe,a vércukorszintem a legutóbbi méréskor teljesen rendben volt,és bőven a korosztályom átlagsúlya alatt vagyok.Holnapra elmúlik,és ne foglalkozzak vele,vagy készüljek a legrosszabbakra?2012. máj. 15. 19:31
1/4 A kérdező kommentje:
Kegyetlenül leizzadtam reggel.Lehet,hogy csak a folyadékot próbálja pótolni a szervezetem?Egyébként más bajom nincs.
2012. máj. 15. 19:34
2/4 anonim válasza:
3,5 liter még benne van a normális kategóriában, és az, hogy egy nap megnövekedett a szomjúság érzésed még nem tragédia. Ha továbbra is fennáll persze nézesd meg a cukrod, de nem kell egyből pánikolni.
3/4 anonim válasza:
Nyugi. Jön a nyár, a meleg, és a szervezeted érzékeli, hogy méregtelenítenie kell. Ezért érzel szomjúságérzetet. Ha szomjas vagy, igyál, az nem árt. Viszont fordíts nagyobb figyelmet a cukrodra is, nem elég egyszer megnézni, szerintem csináltass az orvosoddal egy cukorterheléses vizsgálatot, ha nagyon parázol miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!