Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom lehet? Mit tudok...

Mi bajom lehet? Mit tudok tenni? Így nem tudok tovább élni! (többi lent)

Figyelt kérdés

Szóval hol is kezdjem mert picit hosszú.

20éves vagyok, kb. 13éves korom óta az van, hogy ha menni akarok bárhova mindig megy a hasam! Ha városba, ha suliba, ha csak le a haverokkal akkor is rámjön a hasmenés! Aztán elkezdődött az, hogy szinte minden ételtől ment a hasam jártam miatta orvoshoz aztán kiderült, hogy kandida gomba van bennem! Sikeresen elmúlt az, hogy minden ételtől megy a hasam és picit jobban lettem. De viszont még mindíg az van, h ha egésznap itthon vagyok akár 2-3 napon keresztűl semmi bajom nincs de ahogy tudom, hogy pl. 2 óra mulva lekell mennem találkozni akárkivel egyből megyek a wc-re! megpróbáltam ezzel együtt élni de már nem tudom tovább csinálni! bele vagyok betegedve, hogy sehova sem mehetek el nyugodtan mert egyből rámjön a hasmenés és nézem, hogy hova tudnék elmenni wc-re és ha tudom, hogy nem mehetek el wc-re még jobban rámjön. De pl. ha olyan helyen vagyok ahol tudom, hogy szó nélkül elmehetek wc-re akkor semmi bajom nincsen! Én úgy vagyok vele h pszihés alapon van ez! Mit tudok tenni? KÉRLEK SEGÍTSETEK !!!!!!

2012. máj. 15. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem pszichés alapon van. Ne gondolj rá, vagy sz..d le, hogy stílszerű legyek.
2012. máj. 15. 18:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos az évek alatt ez úgy belém rögzült, hogy nem tudom simán le*arni.. :S
2012. máj. 15. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne stresszelj! Szedjél valamilyen gyógynövény tartalmú nyugtatót.
2012. máj. 15. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:
nekem az orvos immodiumot és loperamidot írt fel hasmenésre.... :P a pszichés alapra pedig érdemes lenne kipróbálni mondjuk napi 3x0.5-ös xanaxot
2012. máj. 15. 19:07
 5/7 KLászló válasza:
Szerintem itt az ideje, hogy lásson egy gasztroenterológus. Ennek nagyon sokféle oka lehet, szakember tudja csak eldönteni, milyen terápiára van szükséged. Szép finoman kérd meg a háziorvost, hogy ne ő kezelgessen, hanem küldjön szakrendelésre.
2012. máj. 15. 19:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Én hasonlóképp vagyok, csak a pisiléssel. Lehet rajta javítani, ha tudatosan kitűzöd otthon, hogy pl. most egy óráig semmiképp nem mehetsz el vécére. Aztán az időt növeled, és közben kimászkálsz.

Nálam már egész jól megy, csak két dolog van, vécézés nélkül nem tudok elindulni, meg távolsági buszra nem merek felszállni.

2012. máj. 15. 21:07
 7/7 anonim válasza:
Mi történt 13 éves korodban? Tudod valami konkrét eseményhez kötni a változást? Hogy éltél akkoriban, milyen volt az életed? Mi elől menekülsz?
2012. jún. 11. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!