Mi bajom lehet? Mit tudok tenni? Így nem tudok tovább élni! (többi lent)
Szóval hol is kezdjem mert picit hosszú.
20éves vagyok, kb. 13éves korom óta az van, hogy ha menni akarok bárhova mindig megy a hasam! Ha városba, ha suliba, ha csak le a haverokkal akkor is rámjön a hasmenés! Aztán elkezdődött az, hogy szinte minden ételtől ment a hasam jártam miatta orvoshoz aztán kiderült, hogy kandida gomba van bennem! Sikeresen elmúlt az, hogy minden ételtől megy a hasam és picit jobban lettem. De viszont még mindíg az van, h ha egésznap itthon vagyok akár 2-3 napon keresztűl semmi bajom nincs de ahogy tudom, hogy pl. 2 óra mulva lekell mennem találkozni akárkivel egyből megyek a wc-re! megpróbáltam ezzel együtt élni de már nem tudom tovább csinálni! bele vagyok betegedve, hogy sehova sem mehetek el nyugodtan mert egyből rámjön a hasmenés és nézem, hogy hova tudnék elmenni wc-re és ha tudom, hogy nem mehetek el wc-re még jobban rámjön. De pl. ha olyan helyen vagyok ahol tudom, hogy szó nélkül elmehetek wc-re akkor semmi bajom nincsen! Én úgy vagyok vele h pszihés alapon van ez! Mit tudok tenni? KÉRLEK SEGÍTSETEK !!!!!!
Én hasonlóképp vagyok, csak a pisiléssel. Lehet rajta javítani, ha tudatosan kitűzöd otthon, hogy pl. most egy óráig semmiképp nem mehetsz el vécére. Aztán az időt növeled, és közben kimászkálsz.
Nálam már egész jól megy, csak két dolog van, vécézés nélkül nem tudok elindulni, meg távolsági buszra nem merek felszállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!