Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Főtt étel evés után fél órán...

Főtt étel evés után fél órán rámjön a szarás, ez betegség?

Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen, mert akár itthon, akár ismerősöknél, akár étteremben eszek főtt ételt, utána rövidesen érzem, hogy szarnom kell és el is kell mennem, mert egyre kellemetlenebb amíg túl nem esek rajta. Ez kb 1 éve van így, előtte nem volt. Mi ennek az oka, ez betegség? Mi tudnék tenni ellene?
2012. máj. 6. 14:06
 1/7 anonim válasza:
100%
Inkább örülj neki. Én már 5 napja nem voltam...:(
2012. máj. 6. 14:22
 2/7 anonim válasza:
Amúgy minden étkezés után? Tehát, ha egy nap 10szer eszel főtt kaját, 10szer trónolsz? Mert ez nagyon nem normális. Orvoshoz miért nem mész el?
2012. máj. 6. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Micsoda disztingvált fogalmazás :'D

Nem betegség, de nem normális. Próbálj meg ritkábban főtt ételt enni, tapasztald ki, hogy miket ehetsz.

2012. máj. 6. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Túl gyors az anyagcseréd. Nem hiszem, hogy egészséges lenne, mert a szervezeted ennyi idő alatt nem tud minden szükséges tápanyagot felszívni. Nem vagy véletlenül nagyon sovány? Ha esetleg sovány is vagy, akkor a pajzsmiriggyel lesz gond.
2012. máj. 6. 15:44
 5/7 anonim válasza:
szerintem csak nagyon gyors az anyag cseréd. unokatesómnak is így van.. eszik aztán 30-35 perc és go to the wc. :)
2012. máj. 10. 20:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam egy orvosi rovatban, hogy az normális, ha minden nagyobb étkezés után tudsz menni. Gondolom a bekerült kaja "lefele nyomja" a korábbit. :)

A napi 1 még elfogadható, ha valaki nem tud minden nap menni, abból gáz lehet. Bélcsavarodás meg ilyenek. Szóval inkább örülj, hogy jó az anyagcseréd.

2012. jún. 26. 16:29
 7/7 anonim válasza:
Evéskor epe jut a belekbe, ami a bélmozgásért is felelős. Értelemszerűen evés után irány a wc.
2023. júl. 11. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!