Ez bőrrák? Írjatok kérlek!
Figyelt kérdés
A hónom alatt vettem észre pár napja egy 1ft nagyságú barna foltot, ami száraz, és pörkös vagy milyen. Nem viszket, és nem is éreztem, csak véletlenül vettem észre. Megyek bőrgyógyászhoz, de be vagyok szarva. Anyajegy nem volt ott. Mi lehet még?2012. máj. 3. 16:44
1/6 anonim válasza:
Keress rá a melanoma-ra. Te látod, hogy milyen, hasonlítsd össze. Valszeg nem rák csak anyajegy.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem hasonlít egyikre se, és nem anyajegy, hanem olyan mintha seb lenne, csak száraz.
2012. máj. 3. 16:52
3/6 anonim válasza:
Akkor nyugalom. Az orvos meghatározza, mi a teendő.
4/6 A kérdező kommentje:
És szabályos kör alak éles széllel, nem placsnyi.
2012. máj. 3. 17:03
5/6 anonim válasza:
Orvos a lelke,mert ő meg fogja tudni mondani neked,hogy mi az.
Addig meg ne piszkáld véletlen sem,nehogy gondot okozz vele.
6/6 A kérdező kommentje:
Elmentem dokihoz, a székről ülve két méterről azt mondta semmi, ne foglalkozzak vele, szinte rá se nézett. Még én éreztem magam hülyén hogy elmentem miatta.
2012. máj. 4. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!