Magnéziumkészítmények közül milyen fajtákat lehet kapni? Csak a MagneB6 van piacon, vagy esetleg lehet olcsóbbat is kapni? (pezsgőtablettát nem szeretem, azt ne írjátok)
Figyelt kérdés
2012. márc. 29. 13:05
1/5 anonim válasza:
Magnesii Citricii.
Ez receptköteles, és csak magnézium (tehát B6 nincs benne), szóval attól is függ, mire kell Neked, hogy megfelel-e.
Ár összehasonlítás kedvéért:
Nekem terhesen sokat kell szednem, Magne B6-ból az egy heti adagom 1800 Ft lenne, míg ebből a havi adagom 800 Ft körül van. Megéri!
2/5 anonim válasza:
Ja, ez tabletta, kicsit nehéz lenyelni, de porlasztható is, kis vízben feloldva meg lehet inni (nem szénsavas természetesen, teljesen más, mint egy pezsgőtabletta, azt én is utálom!)
3/5 anonim válasza:
Én már nem szednék semmi pénzért patikai cuccokat, drágák és alig van bennük hatóanyag.
Én ezt szedem:
Sokkal több benne az összes hatóanyag, és sokkal olcsóbbra jön ki, mint akármelyik patikai készítmény.
Itt az összes többi termék, csak ilyen vitaminokat és táplálékkiegészítőket szedek, ezek legalább tényleg hatékonyak is.
4/5 A kérdező kommentje:
az elsőnek válaszolva a menses ideje alatt kell. sokkal ingerültebb vagyok, mint máskor, és a magnézium bevált:)
2012. márc. 29. 13:19
5/5 anonim válasza:
Azt hiszem, ahhoz a B6-ra is szükség van. De kérdezd meg a dokitól. (Házi, vagy nő) Én a patikában kérdeztem, hogy nincs-e valami olcsóbb, ott ajánlották ezt, és a doki szó nélkül felírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!