Mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Egyszerűen csak annyi hogy , amikor venném a levegőt olyan mintha a mellkasom összeszorulna egy picit, és emiatt nem tudom teljesen venni a levegőt. Nem zavaró tudok vele aludni is meg minden.Meg suliba tesi órán se nagyon bírom Mivel alig bírok akkor levegőt venni.De szarrá pánikolom magam mert mindig azt hiszem hogy valami bajom aztán közbe semmi...
Valakinek volt hasonló?
2012. máj. 1. 16:37
1/5 anonim válasza:
Lassan, és mélyeket lélegezz. Beszorul ilyenkor a levegő a rekeszizmaid közé, azért van ez az érzés.
2/5 anonim válasza:
az is lehet amit az első írt, én nem akarlak megijeszteni, de nekem ugyanilyen tüneteim voltak, és kiderült, hogy szív koszorúér elmeszesedésem van. szerintem ha elmész a kardiológiára nem veszítesz semmit.
3/5 A kérdező kommentje:
Már máskor is szórult be nekem a levegő de ez már múlthétfő óta így van.
2012. máj. 1. 17:02
4/5 A kérdező kommentje:
és akkor az oldalamat is szokta szúrni.
2012. máj. 1. 17:04
5/5 anonim válasza:
Próbálj először kicsi, aztán egyre nagyobb levegőt venni, ha nem jó mindenképp fordulj dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!