Beteg lennék? Mi bajom lehet?
az utóbbi időben állandóan álmosnak, fáradtnak érzem magam. Régebben nagyon mozgékony energiadús lány voltam, azonban ez most teljesen fordítva van. Semmihez sincs kedvem, fáradt és lestrapált vagyok. Az arcom nagyon sápadt, fogyni viszont nem fogytam, étvágyam van rendesen. A melleim meg rettenetesen érzékenyek. Terhes nem lehetek, mert épp tegnap jött meg a nemvárt.
Az utóbbi egy hónapban két fogamat is kihúzták( eddig évekig semmi baj sem volt velük)
Kb másfél hónapja erősen megfájdult a fejem, 3 napig egyhuzamban fájt a fejem, erős nyilalások egész sorát éreztem.
Előzetes kórképem: 2007: Vakbél és jobboldali petefészek ciszta
2008-virusis torokgyulladás( magas lázzal kerültem kórházba)
2009-szívzörely
2011- missed ab( vetélés)
21 éves, dohányzó lány vagyok. Kávét és alkoholt nem fogyasztok. Ötletek?
Szedsz magzatvédő vitamint?
Ha még nem, akkor kezd el!
Menj ki a levegőre és mozogj sokat. Babát szeretnél és egyszer már el is ment úgyhogy nem csoda ha kicsit kedvetlen vagy, esetleg szorongsz.
Szerintem az nagyon sokat segítene, ha abba hagynád a dohányzást, mivel a vitaminokból többet kell bevinne szervezetébe annak, aki cigizik, főleg ha zöldséget, és gyümölcsöt, minimális mennyiséget fogyasztol. De pl. mostanában olvastam, hogy aki dohányzás mellet, a répában található Béta-Karotint fogyaszt, elősegíti a tüdőrák kialakulását. Egyébként a tüdőtágulat, vagy az érelmeszesedés sem egy elhanyagolható tényező, ami a dohányzás szövődménye.
Lehet érdemes lenne egy teljes vérképet csináltatnod.
Véleményem szerint ezt kellene tenned:
-dohányzás abba hagyása minél hamarabb.
-sok vitamin, nyomelem bevitele.
-rendszeres testmozgás,rendszeres testmozgás,rendszeres testmozgás-(fontos)
Fiatal vagy még, az állandó kórházlátogatáshoz!
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!