Hírtelen rossz kedvem lett. Mit tudnék csinálni? (folyt. Lent)
Mivel szerintem eladni nem tudnád úgy, hogy "jól" jöjj ki a dologból, a legjobb, ha felidézed azt az örömet, amit akkor éreztél, amikor megérkezett és megpróbálsz mindent lerajzolni, amit eredetileg akartál. Magyarán, ha kihasználod majd és jól szórakozol vele, esélyes, hogy elmúlik majd a rossz érzésed. (Meg is kérdezheted a cégtől, ahonnan rendelted ha még nem használtad, hogy vissza veszik-e bontatlan állapotban.)
Mindenképpen próbáld a pozitív oldalát nézni a dolognak, mondjuk az is eszembe jutott, hogy ebből a feltámadt rossz kedvből tanulhatsz is, mégpedig azt, hogy a jövőben megfontoltabban vásárolgatsz ilyen drága dolgokat, ha mondjuk megint megdobogtatja valami a szívedet és átgondolod, hogy tényleg ér-e annyit, megengedheted-e magadnak, akkor is örülni fogsz-e, ha átveszed és kifizeted, vagy lehet, hogy hasonlóan jársz, mint ezzel a tablet-tel. Lehet, hogy egyszer pont ez az élmény lesz az, ami megment attól, hogy valami hülye üzletbe fogj és akkor már meg is érte ez a mostani rossz érzés.
Amúgy magát az érzést én már számtalanszor átéltem, gyerekkoromtól felnőttkoromig, bár egyre ritkuló tendenciában. Vannak olyan dolgok, amik még évtizedek múltán is "kísértenek" és visszatartó erővel bírnak. (Én egyébként már művészi tökélyre fejlesztettem a takarékoskodást, szükségem is van rá, pont emiatt tudnak még most is rosszul esni az ilyen dolgok. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!