Valaki tapasztalta már? Mitöl lehet a zuhanásérzet?
Figyelt kérdés
Lefekvéskor elég gyakran érzem olyan mintha zuhannék lefele és felriadok az ijedségtöl.Vérnyomásprobléma lehet a háttérbe vagy mi ez?2012. ápr. 23. 22:51
11/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom lehet nem egzforma a bajunk mert én nem érzek fellöködést de ez is furcsa meg kell hagyni.Én csak lefelé zuhanást érzek szö szerint csak zuhanok lefele egyre lejebb és akkor még nem alszok utána riadok fel és nem merek aludni.Nem veszélzes ez a szervezetre pont lefekvés elött?
2012. ápr. 23. 23:42
12/18 anonim válasza:
nemhiszem hogy veszélyes szerintem szard le. én fellöködök megijedek 1 másodpercre és alszok is tovább :)
13/18 anonim válasza:
énis érzek zuhanást amikor álmodok de mikor felkelek akkor löködöm fel
14/18 A kérdező kommentje:
Mindenesetre érdekes de ez nem álom akkor még nem is alszom.A fellöködés és a rándulást én is tapasztaltam már de akkor nem volt zuhanás érzetem akkor már alvásfázisba voltam de amikor ez jelentkezik nálam még nem alszok csak próbálok akkor jelentkezik majdnem heti rendszerességel ez az érzés.
2012. ápr. 23. 23:52
15/18 anonim válasza:
Nekem szerencsére nagyon ritkán jön elő. Lehet, hogy igaz, amit megemlítettek előttem a vérnyomásról, mert nekem alaphelyzetben is igen alacsony.
16/18 A kérdező kommentje:
Nekem is de kávézok igaz nem olyan sokat de lefekvés elött nem szivesen innék meg vörösbort se pedig lehet használna.
2012. ápr. 23. 23:59
17/18 anonim válasza:
Ez a pánikbetegség egyik tünete.
18/18 anonim válasza:
Szerintem nem a pánikbetegség tünete, ha egyéb tünetek nincsenek. Mikor nekem ilyen van, akkor teljesen nyugodt vagyok, és éppen hogy csak elszenderedtem még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!