1/6 A kérdező kommentje:
álmosság, rossz közérzet.lassú reakció. kicsit olyan mintha a testem külön lenne tőlem, csak úgy vagyok mint a befőtt.pl megyek, hogy vegyek elö teát, ami a kávé főzò felett van, és bekapcsolom a kávéfőzőt, aztán meg ja, nem is ezt akartam....vagy valamit megkérdezek 3x, mert megkérdezem, a vàlaszra már totál nem figyelek. nem is igazán szédülésről van szó. tavaly nyáron is volt, emlékszem, akkor is a fogkrémre gyanakodtam. megint olyat vettünk. reggel is rosszul voltam, amikor mostam vele tegnap is, meg ma délután is. este nem azzal mostam. tavaly azthiszem magneb6ot szedtem, és leáltam a fogkrémmel. ma is vettem be, meg tegnap, csak éppen teljesen kiment a fejemből, hogy a múltkor is a fogkrémre gyanakodtam, így nem álltam le.
2012. ápr. 17. 19:25
2/6 anonim válasza:
Nézd meg, nincs-e benne vmi olyasmi, amire allergiás lehetsz. Nekem furán hangzik, de ki tudja...
3/6 A kérdező kommentje:
azt írja, ha allergiás reakciót észlel, hagyja abba. tehát létezik rá allergiás reakció, csak nem tudom, hogy ők valamilyen bőr irritációra gondolnak, vagy akár ilyen jellegűre. eddig sensodyne total caret használtam, azzal nem volt gond. megnézem milyen összetevők kűlönböznek. a novamin az tuti, mert az a védjegye a repair and protectnek. örülnék ha csak ez lenne a bajom..:(
2012. ápr. 17. 19:38
4/6 A kérdező kommentje:
lusta vagyok összehasonlítgatni, de szembe tűnő az 1,08% fluor tartalma( a total carben csak 0,315%van) illetve a novamin amcsi csontgyógyítö csodaszer. flurra lehetek érzékeny? tudom, hogy ételbe is van, csak nem tudom milyen mennyiségekben. 1,08 soknak számít? amúgy vèletlenül sem nyelem le, viszont jó sokàig van a számban 4-5percig mosom.
2012. ápr. 17. 20:18
5/6 A kérdező kommentje:
majdnem 6óràja mostam, mostmár szinte teljesen jól vagyok. tegnap reggel is kb.6óra múlva állt helyre.
2012. ápr. 17. 21:09
6/6 anonim válasza:
Szerintem allergia, bár még életemben nem hallottam ilyenről. Ez mondjuk nem jelenti azt, hogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!